31. heinäkuuta 2012

Mitä en tehnyt ennen äitiyttä.

Olen lukenut netistä useammankin listan asioista joita ei ole ennen äitiyttä tehnyt tai edes uskonut koskaan tekevänsä.

Tässä minun listani asioista joita en koskaan uskonut tekeväni.

1. Innostunut kakasta
Meilläkin Titiuulla on aina silloin tällöin päiviä ilman kakkaa, joskus jopa useampi peräkkäin. Ja kun hän viimein monen päivän panttaamisen jälkeen päästää vaippaa haisevan liejun tulee minulta hirmuset kehut päälle. "Olipas se hieno kakka" tai "Oli kyllä hienosti kakattu."

2. Jättänyt hiukset harjaamatta
Ja tämä saattaa käydä monena päivänä peräkkäin. Ja yleensäkin peiliin tulee katsottua harvemmin kuin ennen. Ja kaupassakin tulee liikuttua pukluisissa vaatteissa. Mutta ei se taida olla niin justiinsa :)

3. Päälleni saa oksentaa, enkä suutu
En oikeastaan edes harmistu. Vaihdan vaan vaatteet, jos sitäkään.

4. Minussa asuu 3 persoonaa
Kun on päivät kotona vauvan ja koiran kanssa tulee heille tietysti puhuttua päivän mittaan kaikenlaista, mutta usein myös vastaan omiin höpinöihini, milloin Titiuun "äänellä" ja milloin koiran. Toivon tämän olevan ihan yleistä kotiäitien keskuudessa tai muuten kaikki pitää minua kohta hulluna.

5. En innostu siitä kun itselle pitäisi ostaa jotain
Sen sijaan Titiuulle tulee pakettia viikottain. Lähinnä vaatteita ja itse kuljen edelleen raskausajan vaatteissa tai kollareissa, muut kun ei mahdu enkä jaksa kuluttaa aikaa omiin vaateostoksiin.

6. Titiuun oppimat taidot on meidän koko perheen uusia taitoja.
Ennen minua ärsytti jos jonkun tuttuni lapsi oli oppinut vaikka ryömimään ja tämä tuttavani mainitsi asiasta sanoen, että "Nyt meillä ryömitään." Ikäänkuin siellä nyt koko perhe vauvasta vaariin ryömisi eteenpäin. Mutta täytyy myöntää, että olen itse sortunut samaan.


Voin sanoa, että puolen vuoden aikana elämämme on muuttunut täysin ja samaan aikaan ei juuri ollenkaan. Päiväni ovat ihan erinlaisia kuin ennen, mutten silti osaa sanoa mitä sellaista en enää tee mitä ennen tein. Mistä olen joutunut luopumaan? Ehkä tilalle tuli niin paljon, niin ihanaa, ettei sitä osaa ajatella luopumisena.


3 kommenttia:

 1. Hanna sie olet maailman paras blogin pitäjä. Nauroin tässä monta kertaa. Ja tuo titiuu, hön on niin I H A N A. Ja Rommikin. ÄÄk. - KjH -

  VastaaPoista
 2. IHana Rommi :D pisti silmään kun meillä on justprikuulleen samanlainen syöttötuoli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen tuommosta ettiny jo viime kesästä, kaikissa ollu vaan jotain vikaa tai sitten ihan yli kalliita. Ja tuon löysin nyt tänä kesänä tuosta kittilän kirppikseltä. Aion vaan nuo pehmusteet vaihtaa kun löydän jostain kivaa vahakangasta.

   Poista