1. heinäkuuta 2012

Hei vaan heinäkuu.

Heinäkuun ensimmäinen päivä ja taas saa miettiä mihin se kesäkuu oikein katosi. Yli puolenvälin ollaan jo kesästäkin menty, mutta ilmoista päättellen ollaan jo syksyssä. No ei vais, kyllähän tässä vielä kerkiää paistaa ihan kyllästymiseen asti.

Kesävaatteita tuli hamstrattua tuokokuussa kun sitä aurinkoa silloin niin innoissaan odotti ja ajattelinkin, että jotta eivät ihan kokonaan jää käyttämättä niin puetaan niitä sitten yövaatteiksi.

Tässä siis nukkumaan menossa.

Mitäs muuta mahtui kesäkuuhun kuin kylmiä ilmoja? Reissaamista, kasvimaanlaittoa (jossa muuten oikeasti kasvaa jotain), ja saapuivat tänne myös sääsket. Titiuukin oppi paljon uutta, esineistä ollaan kiinnostuneita, ja jos minulla on jotain kädessä hän selvästi vaatii sitä itselleen. Sen verran on opittu ryömimään, että pienet säikähdykset saatiin aikaiseksi sängystä putoamisella, niinpä nyt aloitettiin pinniksessä nukkumisharjoitukset. Ja ainakin ensimmäinen kerta meni hyvin. Hip hei, ehkäpä vielä saan nukkua leveästi! Ja voihan olla että yötkin yhtenäistyvät ja viimein nukutaan illasta aamuun. Ääntelyistä huomaa myös selviä eroja, tietyt äänet ovat suuttumusta ja tietyt iloa ja kaikkea siltä väliltä. Itsekseen nukahtaessa Titiuu lauleskelee itselleen myös unilaulua. Niin ja olihan Titiuulla myös ensimmäinen junamatka, heilumisesta huolimatta siellä ei juuri nukuttu vaan iloisesti juteltiin lähes koko junamatka.

Junassa aamulla kello 5.

Ja minähän en junamatkaa tuhlaa nukkumiseen.


Ja pärr-pärrr-pärinä on myös opittu. Tässäpä näyte siitä:1 kommentti:

  1. Hihhi, mahtava. ántte oppi saman pärinän pari päivää sitten ;)

    VastaaPoista