19. heinäkuuta 2012

Hei me lennetään!

Jälleen siis yksi reissu takana. Nyt hetken onnellisesti kotona, kunnes taas mennään. Kyllä, meistä tuli niitä maailmanmatkaajia.

Tästä reissusta jännittävän teki lentäminen. Mietimme mitenhän Titiuu sen jaksaa? Käykö hänellä korviin? Tuleeko kakka juuri koneessa? Kiukkuaako hän nälkää ja väsymystä? Ja saako hän väsyneenä nukuttua? Ja kaikki tuo huolehtiminen oli jälleen turhaa. Titiuulle ei käynyt korviin. Koneessa ei jouduttu vaipan vaihto hommiin. Takaisin tullessa oli kyllä nälkä ja väsy, mutta kiukkuaminen kesti ainoastaan nousun ja helpotti heti kun sai ruokaa ja simahtikin sitten syliin. Meno matkalla meitä jälleen viihdytti hymyilevä Titiuu. Kanssa matkustajiltakin saimme kommenttia siitä miten hyvin matkamme oikein sujui.

Reissu meni muutenkin kaikinpuolin hyvin. Ennen lähtöä Titiuun rytmit olivat edellisen markkina viikonlopun jäljiltä vielä sekaisin, mutta se korjaantui kuin itsekseen. Tosin myöhäinen paluulento sekoitti rytmit jälleen. Tänäänkin ollaan herätty vasta puoli yhdeltätoista ja valvottu lähes puolille öin. Ja aamupuuroa maisteltiin vasta hiukan ennen puolta päivää.

Lennon lähdön odottelua Rovaniemellä isin sylissä.

Rennosti kärryssä Helsingin päässä.
Päivän aloitus puuron ja melonin kera. Josko me Tornion Ikeasta löytäisimme
tarpeeksi jämäkän alustan tuohon pöydälle, joka ei pikku huitaisusta heti tipahda maahan.

Niin ja toinen alahammaskin tuli reissussa näkyviin. Niillä onkin nyt hyvä pureskella, välissä porkkanaa ja välissä äitiä, joka ei aina tahdo muistaa miten terävät pienet hampaat ovat. Lisäksi Titiuu huomasi pääsevänsä konttaus asentoon. Vielä siitä ei eteenpäin päästä, mutta taitavasti huojutaan paikallaan.

3 kommenttia:

 1. Onpa ollut pirtsakka (ja ihanasti puettu) pikku matkaaja! Niin sitä vain nuo matkat herättää aina etukäteen kauheast ipäänvaivaa, vaikka sitten kaikki menisikin tosi hyvin!
  Sie oletki näköjään hankkinu tuollasen kätevän essun, mie en ole... ja sen kyllä huomaa pykin paljoudessa. Ja samalla tajusin, että mieki voisin syöttää Hiltsukalle melonia!!
  Mie ostin Ikeasta yhen alustan, mutta se kyllä lähtee samoin tein kävelemään... joten ostin sitten vahakankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie olen vielä kauhea stressaaja nuitten reissujen kans. Tuntuu aina, että vähintään puolet reissu ilostaki varisee pois sen huolehtimisen ja stressaamisen takia.

   Poista
 2. Ehkä se sitten siitä ajan mittaan helpottu?? Mie olen huomannu, että mulla on ehkä vähän helpottanu ressaaminen kun on pakotettu ittemme välillä lähtemhän... ei tosin kauas.

  Mie osallistuin Muksu-tuotten johonki kesäkampanjaan, missä sai sellasen lapsen tabletin/ruoka-alustan. Eihän se koko alaa peitä, mutta helpottaa kuiten. Sen sai lähettämässä yhessä kuoressa ostoskuitit (jos on yhteensä ostanu 20 muksun ruokatuotetta, mitä tahansa)... sellanen positiivinen asia oli, kun se alusta tuli: se pysyy pöydässä paikoillaan, kun "alapuoli" on sellasta jännää materiaalia. niin jos ostat niitä tuotteita muutenki niin samalla saapii sen alustan sitten :)

  VastaaPoista