25. marraskuuta 2012

Rytmit hukassa

Rytmit on ollu vähän hukassa viime päivinä. Vai onkohan se sittenkin kävelyn tuomaa innokkuuta, mutta Titiuu ei halua nukkua. Sänkyyn kun mennään niin se on täyttä huutoa ja niin kauan että vaihdetaan huonetta. Eilen vielä valvomista lisäsi pienet puolentunnin tirsat autossa illalla juuri ennen kuin olis ollu aika mennä nukkumaan. Kukuttiin sitte ylhäällä puolille öin. Tänään mentiinkin päivä yksillä päiväunilla ja uni tulikin jo ennen kymmentä ja ilman itkuja.

Päivä vain yksillä unilla vaan vaatii enempi tekemistä, muuten iskee kärty. Tänään hoidettiin asia kylästelemällä ystäväni luona, jolla on kaksi Titiuuta hiukan vanhempaa lasta, tyttö vajaa 3 vuotta ja poika vajaa 2 vuotta. Olemme kyläilleet tässä perheessä usein, mutta nyt ensimmäistä kertaa niin että Titiuukin osasi kävellä. Ja voi sitä ihmetystä, kun toiset lapset huomasivat, että sehän kävelee! Mitä ihmettä! Ja Titiuukin oli jotenkin enempi mukana kun oli kahdella jalalla menossa matkassa.

Ensiaskeleet otettiin siis noin kuukausi sitten, reilu yhdeksän kuukauden ikäisenä ja nyt kävellään jo täyttä päätä. Onneksi vauhti ei ole kuitenkaan hurja, eikä juosta kuin päätön kana vaan Titiuun meno on hyvin maltillista ja varovaista. Heti jos tasapaino alkaa horjua pysähtyy tyttö ja jatkaa matkaa kunnes tasapaino on taas saavutettu. Tai jos eteen tulee kynnys, pysähdytään ja kontataan hienosti yli ja taas jatketaan kävellen. Ihana tyttö!

Tässäpä vielä kuvina viime yön kukkuminen.


Ja tässä vielä näyte Titiuun kävelystä. Edelleenkään en osaa videoa kääntää, enkä kuvatessa muista kääntää kameraa joten kääntäkää taas päätä :)1 kommentti:

  1. Saatte sitten joululahjat joskus ensi vuoden puolella. Hyvää joulua teille kaikille. Pirkko-m

    VastaaPoista