16. marraskuuta 2012

Leluja

Titiuulla on hirmusesti leluja. Vähempäänkin olisi varmasti tyytyväinen. Kovin montaa lelua en ole itse uutena ostanut vaan niitä on saatu lahjaksi ja ne mitä itse olen ostanut ovat kirpputorilta hankittuja. Ehdottomat suosikit ovay dublot, rakentaminen ei tietenkään vielä onnistu, mutta kun pieniä värikkäitä kuutioita on edessä kasa viihtyy Titiuu lattialla yksikseen pitkiäkin aikoja. Ja vaikka sanoin ettei rakentaminen onnistu on Titiuu jo ymmärtänyt että yhteenhän ne palat pitäisi saada ja muutaman kerran on jopa siinä onnistunutkin.

Omia vanhoja leluja minulla ei tallessa ole kuin yksi. Tätini miehen minulle tekemä nukenkehto, jonka olen saanut joululahjaksi joko vuonna -89 tai -90 eli 1 tai 2 vuotiaana. Lisäksi huoneessa kasvamista odottaa enon vanha mopo, vaarin naapurista pelastama kolmipyörä ja ihanin kirpputori löytö ikinä, vanhat samettiset nuken vaunut. Tällaiset olisin niin halunnut myös suuremmassa koossa! Nukkea ei vielä löydy, mutta pehmolelut nukkuvat kehdossa ja vaunuissa odottamassa leikkijän kasvua.

Vaarilta saatu pyörä Rommin esittelemänä.

"Kyllä minä näihin yllän!"

Nukenkehdossa leikitään enon ala-asteella tekemällä kissalla.

Punainen mopo!

Parhaita "leluja" taitavat silti olla lehdet, roskat, kaukosäätimet ja kännykät. Eli kaikki mitä ei saisi ottaa ja syödä. Hassua miten Titiuu löytääkin juuri ne pienimmät roskat ja läikät.

1 kommentti: