10. kesäkuuta 2012

Kylässä

Tänään vietettiin hiukan normaalista poikkeava päivä ja käytiin ihan kylästelemässä. Taas kerran automatka hiukan jännitti, sillä matkaa yhteen suuntaan kertyi n.90 km ja Titiuun täytyisi matkustaa ensimmäistä kertaa ihan yksin takapenkillä. Mutta turhaan siitä huolin, takapenkillä vaan tuhistiin mennen tullen. Saa nähä, meistähän voi tulla vaikka mitä maailmanmatkaajia kun näin hyvin ollaan vauhtiin päästy.

Kylästelemässä kävimme Titiuuta vajaan kuukauden verran nuoremman herran luona, sekä tietysti myös hänen äidin ja siskon. Kahden vauvan kohtaaminen on hassu tilanne. Kättä laitettiin toisen kädelle ja hieman siliteltiinkin. Ja katseltiin tarkasti. Ihan kuin ihmeteltäis, että onko siinä oikeasti toinen yhtä pieni kuin minä? Toivottavasti seuraavaan tapaamiseen ei mene melkein kolmea vuotta, sillä niin kauan siitä on kun olen viimeksi tätä ystävääni nähnyt.

Ja kotiin kun päästiin olikin isille asiaa. Tuntui, ettei Titiuu rauhoitu millään. Mutta kun viimein uni tuli silmään oltiinkin pyöritty poikittain sängylle. Ja tuonne pitäisi vielä meillekin tilaa saada?


1 kommentti:

  1. ihana blogi ja ihania kuvia <3 kiitos tytöt käynnistä, oli mukava nähhä :)

    VastaaPoista