21. kesäkuuta 2012

Ilopilleri reissaa

Nyt onkin sitten reissattu ja reissussa ollaan yhä. Ja reissua pukkaa vielä reissunkin sisälle... Saas nähdä kuinkahan poikki sitä ollaan kun kotiin vihdoin päästään.

Viikonloppu meillä meni  Titiuun mummon, mieheni äidin luona Luostolla vieraillessa. Saimme olla aika rauhassa siellä, koska samaan aikaan oli Sodankylässä filmifestarit, jonne myös mummo ja isi menivät. Kävimmepä mekin Titiuun kanssa hulinassa pyörähtämässä, mutta kovin kauaa emme jaksaneet auringon paisteessa olla. Sunnuntaina menimme takaisin kotiin, siivottiin ja pakattiin ja maanantaina lähdimme ajamaan kohti Jyväskylää, jossa juhlittiin vaarin eli minun isäni häitä. Matkaa yhteen suuntaan kertyi n.700km ja se mentiin kahdella pienellä ja yhdellä pitkällä pysähdyksellä. Täytyy sanoa, että tästä lähin suosimme yö matkustusta, mikäli se aikatauluun sopii. Se pätkä matkasta, jonka teimme Titiuun ollessa yöunilla oli helpoin ja pisin pätkä. Ties kuinka pitkän välin silloin olisi voinut ajaa. Vaikka aika helppo ja tyytäväinen matkustaja Titiuu muutenkin on.

Takasin tullessa minä ja Titiuu hyppäsimme siis pois kyydistä Oulun kohdilla ja jäimme äitini luokse kyläilemään. Kotiin menemme kun siltä tuntuu, mutta nyt ainakin hetki hengähdetään ja ollaan vaan.

Ai, miten ne häät meni? Morsian oli kaunis, ruoka hyvää ja juoma riitti. Sehän se tärkein. Kirjoitan häistä ihan oman tekstin kunhan tässä hiukan virkistyn.

Titiuu festareille lähdössä.

Mummon sängyssä köllöttelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti