30. huhtikuuta 2012

Hauskaa Vappua!

Onpas ollut kyllä hulina päivä. Omaksi yllätykseksi ollaan vietetty nämä 3,5 kk aika pitkälti neljän seinän sisällä, joten näin vapun kunniaksi päätettiin lähteä ihan ihmisten ilmoille. Vappuasu siis Titiuulle päälle ja nokka kohti Levin megavappua, josta vappu kulkue strattasi kahden aikoihin. Ilma ei ollut kovin hyvä, mutta Titiuu katseli innokkaana ja tarkkaavaisena ympärilleen ja sai jopa kokea ensimmäisen vesisateen. 
Joko mennään?
Onhan Ketulla myös häntä.

Pikku kettu valmiina.

Kulkueessa me ei kauaa viihdytty, katsottiin vaan kun se lähti liikkelle ja lähdettiin sitten aasialaiseen vappubrunssille. Ravintolassa vietettiin aikaa lähes kaksi tuntia ja Titiuukin jaksoi hienosti kun sai välissä itsekin syödä. Kettupuku näytti keräävän ravintolassa paljon hymyjä. Ja söpöhän se kyllä onkin.

Syömisen jälkeen jätettiin T Leville juhlimaan vappua ja me tytöt lähdettiin kahdestaan kotiin. Vaan eipä me näin helpolla päästy. Me käytiin vaan kotona syömässä ja lähdettiin käymään vielä toinen mutka Levillä. Vietiin Isille makuupussi ja alusta, että saa jäädä Leville yöksi ja me tytöt saadaan nukkua rauhassa ja leveästi. Tämä toinen reissu ei ollutkaan enää Titiuun mielestä kovin hauska sillä väsy alkoi jo painamaan pientä, mutta onneksi kummitäti oli mukana lohduttamassa ja takasin tullessa katseltiin tyytyväisenä. Eikä tarvinnut kotona nukkumattia kauaa odotella.

Vielä jaksetaan hymyillä...

...mutta väsymys alkaa viedä voiton.

Ja minusta tuntuu, ettei tarvi minunkaan sitä kauaa odotella. Viime yönä on valvottu oksentelevan koiran kanssa joten kunnon yöunet olis nyt paikallaan.

1 kommentti:

  1. Hauskaa vappua Limingastakin. On todella hienoja kuvia tytöstä. Ja kiitos tarinoistanne myös. Tuli vain nyt kovempi ikävä. Tyttö on niin kasvanut kovasti. Onneksi pian nähdään.- Mummi-

    VastaaPoista