29. huhtikuuta 2012

Tule jo kesä.

Vihdoin alkaa tuntumaan, että kyllä se kesä sieltä tulee. Lumi on vesisateiden ja lämpimien ilmojen takia sulanut melkein silmissä. Vieläkin sitä on paljon, mutta kyllä se kesä sieltä tulee. Tapeeksi monta kertaa kun hokee niin sitä varmemmin se tulee :D

Kesän odotteluun on meillä ihanan auringon paisteen ja jätskin syönnin lisäksi kolmaskin syy. Nimittäin nämä kevään rapakelit on koiran ulkoilun kannalta niin vaikeaa aikaa. Ostin ajoissa koiralle kurapuvun, joka hiukan suojaisi valkoista turkkia ravalta, mutta se osoittautui epäsopivaksi ja jouduin viemään sen ompelijalle korjattavaksi, ja sillä ompelijalla se puku on ollut jo 3 viikkoa...Pitää varmaan käydä TAAS ensiviikolla sitä kyselemässä.

Lenkin jälkeen pesulle menossa.

Innostuin tästä kesän tulosta tilaamalla Titiuulle kesävaatteita. Ostin nyt aluksi pelkästään kokoa 68, mutta voi olla, että ne onkin jo loppukesästä pieniä ja sitten ostellaan kesävaatteet kahdessa koossa :)


Viikolla siis saapui H&M:n tilaukseni, josta Titiuulle käyttöön jäi pari teepparia, hihattomia bodeja ja caprileggarit. Vielä on tulossa kasa vaatteita, joita olen nettikirppiksiltä ostanut.HenkkaMaukalta tulleet
Nahkaiset pikku seilori-tossut nettikirppikseltä 1e

Tällä hetkellä hauska juttu Titiuun mielestä näyttää, tai paremminkin kuulostaa olevan kiljuminen. Kovaa ja korkealta. Ja sitä jaksetaan vaikka kuinka kauan. Mutta samalla sekunnilla kun kaivan kameran esille kuvatakseni tyttöä hiljenee hän täysin. Pienen pätkän sain kuitenkin kiljuntaa nauhalle.


 Siinä selvästi toivotettiin kaikille hauskaa kesän odotusta.
1 kommentti: