23. elokuuta 2012

Iltapuuhat.

Vaikka hampaita on vasta kaksi täytyy niitäkin harjata. Hammastahna otettiin käyttöön kun tajusin, että jopa hedelmäsoseisiin on lisätty sokeria. Miksi ihmeessä? Jos jaksaisin hilloaisin hedelmät itse. Hammastahnan metsästys olikin hankalaa. Kaikissa tavallisissa kaupoissa myytävissä on liikaa fluoria. Oikeanlainen tahna löydettiin viimein apteekista. Hampaidenpesu taitaa olla yksi Titiuun lempipuuhista heti Rommin touhujen seuraamisen jälkeen.

Titiuun liikkuminen alkaa olla jo hyvinkin sukkelaa. Hetkeksi käännän pään ja johan tyttö on kadonnut silmistä. Seisomistakin jo harjoitellaan tukea vasten, vaan tasapaino on vielä niin olematon, että selustaa saa olla turvaamassa koko ajan. Ja yleensä seisominen päättyy siihen kun päästetään tuesta irti ja silloin on oltava jonkun takana ottamassa kiinni. Vielä ei ole suurempia kaatumisia onneksi käynyt. Ja eiköhän (toivottavasti pian) se tasapainokin sieltä löydy.

Hampaiden harjausta.

Nallen kanssa iltapainit.

"Mitähän jäynää minä vielä tekisin?"

Ja lopuksi vielä iltajumppa!

1 kommentti:

  1. Samaa olen kyllä itse miettinyt, miksi ihmeessä marja- ja hedelmäsoseisiin pitää vielä lisätä sokeria, kun niissä on sokeria jo itsessäänkin!!! Niin sitä koukutetaan sokeriin jo pienestä pitäen!!!
    Olen pohtinut, kävisiköhän aloevera -hammastahna lapselle, siinä kun ei ole fluoria...

    VastaaPoista