19. toukokuuta 2012

62 laatikkoon, 68 tilalle

Nyt se sitten piti taas tehdä. Ottaa isommat vaatteet käyttöön ja laittaa pieneksi menneitä ihania vaatteita laatikkoon. Tuli kyllä hiukan haikea mieli kun laittoi taas yhden vaatekoon laatikkoon ja samalla hiplaili vielä pienempiä vaatteita. Sairaalasta kotiintulovaatteetkin oli niin pieniä, mutta silloin kun ne ensimmäisen kerran päälle laitettiin tuntui, että Titiuuhan hukkuu niihin. Miten nopeasti ja huomaamatta nämä pienet kasvaa. Vaikka minun pienihän se on aina, kasvoi sitten kuinka isoksi tahansa.

Suurimmanosan pieneksi jääneistä vaatteista säästän mahdollista myöhempää tarvetta varten, mutta osan laitoin kirppikselle menevään pussiin. Olen itse sellanen kirppis hamstraaja, että hyvä välissä myydä itsekkin eikä aina vaan olla ostelemassa. Mulle on tullu suorastaan pakkomielle käydä paikallisella kirppiksellä joka viikko. Mutta muutaman hyvän löydön olen kyllä ahkeralla ravaamisella kirppiksellä tehnyt.

Po.pin hameessa.

Lisää Polarn o pyretin vaatteita

Pari marimekkoa.

Laulava koira 2e ja metsolan aivan ihana mekko 1,5e.

Ja tämänkin setti kirpputorilta.

Viikolla saatiin myös postissa vaatteita, nämä ei siis ollut minun tilaamiani vaan lahja Titiuulle minun kummi-tädiltä ja hänen siskolta perheineen. Nämä taitavat tulla käyttöön vasta syksymmällä.1 kommentti: