1. lokakuuta 2012

Isi 30.

Aika kuluu nopeaa. Tosi nopeaa, Titiuukin on jo pian 9kk. Vastahan se syntyi? Mutta vanhetaan me muutkin tässä samassa tohinassa, vaikka meissähän se ei missään näy (eihän?). Mutta meidän isillä oli siis viikolla ensimmäiset synttärit isinä. Vuosia tuli täyteen, ei enemmän eikä vähemmän kuin 30. Isistä se ei kuulemma tuntunut miltään, mutta minä sain siitä ehkä itselleni aikaiseksi pienen etiäisen kolmenkympin kriisistä. Siis sehän on jo kohti neljääkymmentä menossa! Hui :)

Lahjaksi oltiin ostettu isille moccamaster, olihan sitä jupinaa huonosta keittimestä kuunneltu jo tarpeeksi. Menee ehkä hetki tottua tuohon suureen kapistukseen pöydällä. Lisäksi Titiuu oli valinnut isille (yhdessä äidin kanssa) kirjan nimeltä Eläin pieruja - tutkijan opas, minulta lahjaksi tuli uusi lompakko ja Rommi-koiralta kirjanmerkki.

Me Titiuun kanssa valmistauduttiin juhlapäivään jo aamusta lähtemällä kauppaan ostaan kakku tarvikkeita. Susihan siitä kakusta tuli, mutta kyllä se silti syötiin. Kahden aikaan oltiin jo juhlatamineissa odottamassa, että isi kolmelta saapuisi töistä kotiin, mutta uni ehti kuitenkin tulla ennen isiä.

Ja jälleen kerran unohdin ottaa kuvia, vaikka Titiuukin niin hienoissa tamineissa oli. Tällaiset unohdukset harmittaa aina jälkeen päin.

Tässä odotetaan isiä kotiin paketin kanssa.

1 kommentti:

  1. Millainenkohan on susikakku? Varmaan maistui tosi hyvälle. :) Tykkäsikö isukki eläinpieru-kirjasta?

    VastaaPoista